۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
قنادی های خوی درجه بندی شدند
قنادی های خوی درجه بندی شدند

 

معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت خوی در مصاحبه ای با وبدا خوی گفت: بر اساس ماده 12 آیین نامه اجرایی قانون ماده 13 مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی طرح درجه بندی بهداشتی واحد های قنادی در شهرستان خوی همزمان با روزهای پایانی سال و فرا رسیدن ایام سال نو در شهرستان خوی اجرا گردید.
دکتر اکبری در توضیح این طرح گفت: این طرح با هماهنگی اتاق اصناف و اتحادیه قنادان شهرستان خوی با هدف ایجاد رقابت و ارتقای کیفیت واحد های تولید و فروش شیرینی با برگزاری جلسه توجیهی برای اصناف در شهرستان خوی از بیستم بهمن ماه آغاز گردید و طی چندین نوبت بازرسی های مشترک بازرسان معاونت بهداشتی با اتاق اصناف و بر اساس معیارهایی از قبیل رعایت بهداشت فردی و پروتکل های بهداشتی، بهداشت محل کارگاه و محل عرضه، بهداشت ابزار و تجهیزات کار، بهداشت مواد غذایی و کیفیت مواد اولیه با محوریت مدیریت هوشمند کرونا ارزیابی و درجه بندی شدند
رئیس مرکز بهداشت خوی افزود در این طرح قنادی ها در شهرستان خوی در 4 درجه شامل: درجه1 سه سیب سلامت ، درجه 2 دو سیب سلامت ، درجه 3 یک سیب سلامت و بدون سیب سلامت درجه بندی گردیدند.
دکتر اکبری از شهروندان گرامی شهرستان خوی در راستای ارتقای سلامت عمومی جامعه خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه نظارتی شکایتهای وزارت بهداشت با شماره تلفن 190 اطلاع دهند.

 

 
 
 
 
تاریخ:
1400/12/24
تعداد بازدید:
559
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
Powered by DorsaPortal